Instinkt....

Två glada Devon Rex som kommit över en bit älgkött, snott direkt från kastrullen.....
Färdig kokt, stod o svalnade.

image139

Kommentarer
Postat av: Nina

Länge sedan jag var in hit !!
Kul :)

Vet vad jag är konstig.....jag kör hellre uppåt än till Happis, jag trivs så fruktansvärt bra i Ö-tå och skulle för allt i världen inte vilja sluta pendla åt de hållet:) Jag älskar det stället !!!!

2007-11-06 @ 21:25:08
Postat av: Nina

Glömde säga att vilken läcker bild på kissarna....snacka om att det ser ut att vara smaskigt för dem :)

2007-11-07 @ 10:37:21
Postat av: anna

Hallo Mia
Nu har jag uppdaterat :) äntligen. Valparna orkade jag inte börja fota igåe men ikväll ska vi göra det. Måste sätta ut dom på blocket, dom fyller 8 veckor på söndag.
Dagis fotograferingen gick inte alls. Dom provade igen dagen därpå men hon ville absolut inte medverka på bild :) Nå så kan det oxå gå.
Helgen var annars bara bra, vi hade en egen lite halloween med ungarna hemma. Jag orkade inte fara nånstans, har varit så himla trött sista tiden. Men det var trevligt att bara vara med ungarna med.

2007-11-07 @ 15:33:38
URL: http://wiccan.blogg.se
Postat av: Anna

Ohhhh. dom var skit bra. Jonte spelade nästan hela tiden, han var med på alla låtar utom en tror jag. Han spelade bas, gitarr (det e det han spelar egentligen) och sen akustisk gitarr med. Han fick hoppa in för nån som var borta. Men han gjorde det jätte bra *verkligen stolt* Jonna var skit bra att sjunga med. Hon blir bara bättre och bättre. Har fotat och filmat ska lägga upp foton ikväll... tror jag. Vi ska ner nu och fota valparna så dom måste ut ialf idag. Så bara handen orkar så fixar jag bloggen med.

2007-11-08 @ 22:14:08
URL: http://wiccan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback