Tidigt i farten....

Jahapp, helgen gick nästan fortare än vanligt.
Karin hade natt helg, så henne hann man inte se så mycket av, stackarn att jobba natt.
Lördag förmiddag åkte jag till Leipi, hälsade på Mira och pratade med lite släktingar, mycket trevligt!
Hjälpte farmor att få in bredbandet, som vi beställde för dryga 1 år sedan. *suck för Telia*
Sedan på väg hem plockade jag upp  Jesper som jag lämnat hos er kompis under tiden.
Nu följde kompisen med hem till oss o stannade över natten.
På Lördag eftermiddag i spöregnet kom E o S och hälsade på oss, och med sig hade dom underbara Amber. UNDERBART att få träffa våran underbart vackra barn, eller de är ju deras barn nu o de är ju Smillas avkomma. Men ändå, lite är hon ju våran iallafall.... De var så roligt att få träffa dom o Amber. Hon är så snygg, har utvecklats så bra och kommer bli extremet elegant. Hon har fått en helt perfekt familj att leva med o de märktes att hon trivs med livet. =)
Vi uppskattar så alla bilder vi får vi epost, men att få besök av dom o se henne live så här, de var bara otroligt mäktigt rent känslomässigt.
Annars under helgen har vi hunnit klämma in lite grillning utomhus mellan skurarna, ätit jordgubber från landet och umgått lite.
I går början en ny arbetsvecka o de känns än så länge som en jättebra vecka.

Nu ska jag forsätta jobba, kom hit innan 07:00 för jag hoppas på att kunna gå i tid o handla efter jobbet.

Ha en jättabra vecka allihopa.

Kram Mia

Oki, äntligen kan man känns sig säker...

Jag är så glad över att vi bokat en utlandsresa igår, efter många svängar o problem med djurvakter känns de som att allt löst sig. Vi tänkte till lite och ändrade våran bokade Thailandsresa till 1 vecka i Alanya, Turkiet istället.
De känns ändå bra, även om vi vill åka till Thailand, vi hinner åka till Thailand.
Nu blir de att kosta mindre, eftersom vi har hål att fylla i våran ekonomi till vardags och ändå får vi åka på en resa.
De är lite förnuftigare att göra så här, även om man inte alltid skulle vilja vara så furnuftig. ;)

Min underbara farmor kommer o bor hemma hos oss veckan då vi är i Turkiet, tillsammans med Siri och katterna. Jesper stannar hemma o hjälper farmor att ta hand om djuren, han vet ju hur man ska sköta dom o hur dom fungerar. Tova får åka till L och de känns oxå bra.

Jag känner mig så nöjd över att vi får komma iväg en vecka efter en otroligt intensiv period med nytt jobb, mycket jobb, en kull kattungar o en kull valpar.

Nu ska jag fortsätta jobba, vi ses!

Kram Mia

Fiskat...

Nu har jag två dagar i rad fiskat efter jobbet, de är så avkopplande. Idag blåste de lite för mycket, så jag var inte så länge, men igår kom jag inte hem förän mitt i natten, några aborrar nappade. =)
Idag hade jag med Siri, hon blev helt inne på att hon ville ta flötet, så hon hann bada lite innan jag hann få upp henne. Så nu vet jag till nästa gång att ta med en leksak som jag kan ha i vattnet, för annars brukar hon INTE vilja bada frivilligt.

Nu tror jag att jag ska gå o lägga mig o läsa min bok, hoppas ni alla får en bra helg.

Kram Mia

Åh så kom de mera regn....

Jahapp, så var de Onsdag, veckan går jättefort och nu kommer de mera regn.
Gör inte mig så mycket att de regnar, men jag tycker synd om Karin o Jesper som är hemma o är ledig.
Trist för dom att de regnar och jag börjar betvivla att våran bro kommer hinna bli inoljad i år....
Jag har gjort två försök och båda gångerna har de regnat lite för tidigit efteråt så en hel del har blivit bort regnat.
Igår morse gjorde Karin ett försöka o de har legat kvar längst....

Jag vill åka till Thailand 20 Nov, jag har ordnat hundvakt, men kattvakt verkar bli svårare....
Så är de någon som vi låna 4 underbart trevlig katter i nov så säg till eller sedan är mitt andra förslag om du vill eller vet någon som skulle vilja bo hos oss i vårat hus tillsammans med katterna 2 veckor i nov. =)

Jag överväger att sätta upp en lapp på jobbet, tänk om de skulle lösa sig, de vore underbart. Fast jag vet inte om man "vågar" låta vem som helst se till våra underbara älskade katthonor.....

Nu ska jag sätta igång med mitt jobb, full fart medvetslös!

Kram Mia

Igår....

Igår var min första dag tillbaka på jobbet efter semestern och de var igår, som jag ville ha ett nytt jobb.
De är helt hemskt att ha sin första arbetsdag efter ledighet, massor har samlats, tusen saker att göra hur ska man veta var man ska börja?!
Men summa sumarum så gick dagen ändå bra, framförallt väldigt fort gick dagen o de är ju tacksamt när man helst skulle vilja vara hemma o vara ledig. Gör plågam kort!

Lite lättare att arbeta var de när de regnade o åskade, var liksom inte läge att längta ut o sola, men idag däremot skiner solen, så vi får se om dagen blir något mer plågsam idag.

Däremot var de väldigt roligt att träffa alla arbetskamrater, tur man har bra arbetskollegor, annars hade jag aldrig stått ut.

Nu ska jag ta tag i dagens arbete och få gjort lite saker.

Hoppas du får en bra dag i solen, jag ska sitta här vid mitt skrivbord och göra schema för jul o nyår. *asgarvar*

Kram Mia

Lugna gatan

Glad sommar allihopa, här är de lugna gatan själv.
Alla ungar har flyttat hemifrån och våran flock är väldigt liten, bara 2 hundar o 4 katter. Tur att 2 av katterna är ca 5 månader, då blir de lite fart ibland iallafall.
Siri o Tova går si så där nästan inte alls ihop, ute och gå i koppel är inga problem. Inomhus är de helt kört.
Ute på gården är heller inge vidare, de går, men Tova ägnar tiden åt att sura och helst vill hon gå in om Siri är ute.

Jag är helt övertygad om att jag snart kommer få byta ut mina höftkulor när jag måste har grindar hemma hela tiden, vid blir jag ju, men skit jobbigt....

De känns långsamt här hemma när alla flyttat o man saknar ungarna, men de känns så bra att dom fått bra hem allihopa. Några av dom håller kontakt hela tiden, de är roligt, så man får följa dom lite.

Jag har varit ledig 2 veckor från jobbet o på måndag ska jag börja jobba igen, de är blandat, helst vill jag vara ledig, men man har ju inte så stort val, jobba måste man ju göra när jag har så många saker jag vill köpa....

Min senaste investering är en Minimoto som jag beställt från Tyskland, den är påväg hem hit o jag hoppas på att få den om ca 1 vecka, oj vad jag ska leka.... *Skrattar* En blå fin liten motorcykel.
Sedan har jag bestämt mig för att återuppta mina studier och se till att få mitt MC-kort. Jag började för flera år sedan att ta mc-kort, men de flöt ut i sanden när jag blev tillsammans med Karin. Så nu tyckte jag de var högtid att börja plugga MC kort igen, vi får väll se hur de går.

Efter väldigt mycket regn skiner äntligen solen och nu försöker jag njuta av lite sol, tyvärr kommer alla myggor fram med solen så de är inge vidare... Om de inte blåser lite kan man absolut inte sola.

Nu ska jag gå ut o gå lite med Siri, vi ses!

kram Mia
Nedan bild är på Polly, våran underbara lilla tjej som nog börjar bli könsmogen nu...

image116