Personlighets test

Den här personlighetstesten gjorde jag, vad tror ni?


shapes admin Deltagarrapport : Mia Gustafsson
 powered by cut-e 


Dina resultat
Dina styrkor

Du ser saker och ting i ett helhetsperspektiv och identifierar eventuella risker i ett tidigt stadium. Du tar alltid hänsyn till konsekvenserna av ditt handlande.

Du tvekar inte länge innan du agerar, och du gör det på eget initiativ och tar med glädje på dig ansvaret för det. Du uttrycker fritt dina egna åsikter och synpunkter, och räds inte att möta mostånd.

Du anpassar dig ganska snabbt till nya omständigheter och är generellt sett öppen för nya arbetsmetoder. När omständigheterna så tillåter föredrar du förändring framför invanda rutiner.

Att vara medveten om/att tänka på

Du tycker det är väldigt viktigt att göra klart dina egna arbetsuppgifter innan du hjälper andra med deras. Du tycker att var och en är ansvarig för sina respektive arbetsområden. Du upplever ofta att teamarbete hindrar processen, eftersom det som regel innebär långa diskussioner innan arbetsuppgifterna kan påbörjas.

Du tycker att deadlines, regler och rutiner är jobbiga och begränsande. Det är viktigare för dig att kunna följa ditt eget tempo och planera din tid på egen hand. Att slutföra arbetsuppgifter noggrannt och i tid är inte så högt prioriterat för dig.

Harmoniska och vänliga relationer är inte jätteviktigt för dig på jobbet. Du tycker snarare att eventuella konfilkter bör tas upp till diskussion.

Normgrupp: General adult population

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback